Zobrazit přihlášovací formulář

Kalhotkové plenky Pampers Paw Patrol velikost 6

Kalhotkové plenky Pampers Paw Patrol velikost 6

Moc děkuji za možnost vyzkoušet plenkové kalhotky Pampers Paw Patrol, velikost 6 (od 14 do 19kg).

Zkoušela jsem na svojí dcerce, která váží cca 17kg a zrovna se i učíme na nočníček.

Plenky mají moc hezké obrázky pejsků z Tlapkové Patroly, to se dcerce moc líbilo - zrovna to je jedna z jejích oblíbených pohádek. 

Plenky nejsou cítit, naopak po vyndání z balení moc příjemně voní, jsou pružné, dobře se dávavají a jsou i vyšší (u nás jsou přes pupíček, což beru pozitivně, že plenka ani nikde neškrtí).

Když učíte dítě na nočník, tak jsou kalhotkové plenky určitě super, dobře se svlékají i nandavají.

Dobře se špinavá plenka i sundavá - na boku se jen roztrhne, jde to velmi lehce, a pak lepícím proužkem sepne a vyhodí.

Vrstva DermaComfort u kalhotek se dá říct, že je v pořádku, což znamená, že děťátko je stále v suchu (pokud plenka neproteče přes gumičku) a navíc pokožka je bez opruzenin, krásně jemná, takže plenky v tomto případě určitě pokožku nedráždí a to je také velmi důležité.

Určitě výhodou je i větší balení - v krabici jsou celkem dva balíky, takže celkem 60ks plenek.

Nicméně kapsička na zadečku (inovativní kapsa Stop & Protect) mi přijde naprosto zbytečná a při nandavání se musí dávat pozor, aby kapsa seděla, jak má.

Mrzí mě, že když se plenka nasadí, tak už vypadá jako kdyby byla na zadečku plná, udělá se tam dole takový "vak" a přitom tam nic není, takže když má třeba dcerka sukni, tak je občas plenka dole vidět. 

Dokonce se nám párkrát stalo přes den, že plenka protekla, aniž by byla plná. Po chvilce jsem přišla na to, že plenka mezi nožičkama je moc široká a ačkoliv se snažím vždy gumičky u plenky srovnat, tak tím, jak je dcerka v neustálém pohybu (chodí, běhá, skáče atd), tak gumičky moc pevně nedrží a kolikrát se jí zasekla u zadečku (musím kontrolovat a narovnávat) a když plenka protekla, tak opravdu mezi nožičkama od těch gumiček, takže tam by bylo lepší, kdyby byly gumičky buď pevnější nebo aby mezi nožičkama nebylo zbytečně tolik plenky. Přitom tyto plenky sedí hezky kolem pasu a podle kg se vejdeme bez problému.

Dále jsem plenku zkoušela dávat i přes noc. Bohužel i zde bylo několik nehod, že plenka prostě protekla... Dcerka se v noci budí 1x na mlíčko, takže je plenka ráno sice plnější, ale čekala jsem, že Pampers si s tím poradí.

Takže pokud bych vše měla zhodnotit, tak hodnotím asi 50/50  - líbí se mi vzhled, že nedráždí pokožku, je vyšší a tím pádem nikde neškrtí, dobře se dává, je větší balení, ale vadí mi volnější gumičky mezi nohama, kde to často proteče, občas prostě přes noc nevydrží (nebo se proteče ráno krátce po probuzení) a po nasazení to dělá horší efekt na zadečku.

0.0
Publikováno , přečteno 336x

Kategorie