Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská kosmetika Hipp - nejen krásný obal

Dětská kosmetika Hipp - nejen krásný obal

     Se značkou Hipp jsem se seznámila před lety, když jsem starší dceří začala dávat pokračovací mléko. Jejich kosmetické přípravky jsem však zatím opomíjela. 

     Když jsem na stránkách mimibazaru narazila na možnost testování čtyř kosmetických produktů Hipp, navíc v krásném "zvířátkovém" balení, neváhala jsem a do testování se přihlásila. Zrovna se blížily třetí narozeniny mladší dcerky a hned jsem věděla, že tato sada by se jí moc líbila. Pár dní po přihlášení jsem dostala zprávu, že jsme byli vybráni, za což moc děkujeme. 

     Když balíček produktů přišel, otevřela jsem ho před oběma dcerami. Řeknu vám, že nadšení zavládlo nejen u té čerstvě tříleté, ale i u desetileté. Okamžitě prohlásila, že chce testovat také.:-) Hned týž den jsme začaly zkoušet všechny čtyři výrobky. Hodně mě zajímalo, zda se v těch parádních obalech ukrývá kvalita.

     Nejprve jsme zkoušely kačenku - pěnu na mytí rukou a obličeje. Balení je praktické, pumpička funguje dobře, s dopomocí si zvládla dát pěnu do dlaně i mladší dcera. Pěna je jemná, příjemně voní. Umyly jsme s ní ruce i obličej. Našla jsem zde pouze jediné minus, dcerka si teď chce mýt ruce pořád.:-) A nejen ruce...

     Na řadu přišla další zvířátka. Hroch - pěna do koupele, která vodu obarví zeleně, dcerku hodně baví. Měla jsem trochu obavu, zda nebude vysušovat pokožku, ale obava byla zbytečná. Ani když pak po koupeli nepoužijeme ostatní výrobky z řady, vysoušení pokožky se nedostaví. Ale to jsme zkusily asi pouze tři večery, protože dcerka prostě chce použít i lachtana - sprchový gel a šampon. A pak také samozřejmě želvičku - krém na obličej a tělo. Zvláště lachtan mně udělal radost, protože dcerka konečně neprotestuje u mytí vlásků. Sprchový šampon je velmi jemný, vlásky jsou po umytí příjemně provoněné, hebké a snadno rozčesatelné. 

     Večerní rituál ukončujeme želvičkou. Krém je lehoučký, snadno se vstřebává. Vůně stejná jako u ostatních tří výrobků. Dcerka má normální pokožku, ale občas se u ní objeví sklony k vysoušení. S touto sadou po několikadenním zkoušení k tomu nedošlo. Pokožka je hezky jemná, vyživená. Musím říct, že jsme s výrobky opravdu spokojeni. Dcerka se těší na každodenní koupání a ta starší se vždy zeptá, jestli si může taky dát pěnu a namazat se želvičkou. Nedalo mně to, tou želvičkou už se mažu na noc i já a i mně vyhovuje. Bohužel u nás tento krém tedy bude asi brzy spotřebován, ale už teď vidím, jak želvička dále slouží jako krabička na nějaký ten poklad mé mladší dcerky.:-)

0.0
Publikováno , přečteno 367x

Kategorie