Zobrazit přihlášovací formulář

Testování The 1:1 Diet

Testování The 1:1 Diet
Před zahájením programu The 1:1 diet

Ahoj a dobrý den všem, jmenuji se Kamila, jsem maminka třináctiměsíční Adélky a ráda bych se s Vámi touto cestou podělila o své poznatky a celkovou cestou za lepší postavou a celkovou vlastní spokojeností se sebou samotnou.
Zkoušela jsem xkrát shodit váhu vlastní cestou, nikdy ovšem nebyly výsledky takové, které by mě uspokojily a motivovaly do další práce. Při mé výšce 188 cm dostoupila váha opravdu vysokých výšin a bylo na čase říci dost. Při zadávání inzerátů s věcmi po dceři, ze kterých už vyrostla, jsem náhodou narazila na testovací program The 1:1 DIET by Cambridge Weight Plan.
,, Proč to nezkusit", řekla jsem si, i když s mým štěstím... Ale světě div se, s vděčností jsem
zjistila, že se jednou štěstí usmálo a já byla vybrána.
Nadešel den, na který jsme měli domluvenou první schůzku s poradkyní, paní Veronikou
Sigmund Ronge. Prvotní obavy ihned po setkání byly rozptýleny příjemnou, vstřícnou a
usměvavou paní poradkyní, která okamžitě navodila atmosféru, jako bychom se znali už léta.
Navíc výsledky, které byly patrné z fotek poradkyně, posunuly mou důvěru a motivaci o notný kus dopředu.
Za čas, který jsme s paní poradkyní Veronikou strávili, jsem se dozvěděla spoustu informací, a to nejen o programu The 1:1 DIET, které rozšířily mé obzory, co se celkového stravování týče.
Do testování jsem vstoupila v Kroku 1A : tři jídla denně, mezitím 200 g bílé nebo zelené zeleniny ( okurka salátová, salát hlávkový nebo ledový, bílá ředkev...) a bílkoviny ( krevety, kuřecí prsa, cottage...). Na závěr schůzky přišlo vážení a měření, které se bohužel shodovalo s hodnotami z domu, profesionální přístup paní poradkyně mě však ubezpečil, že takhle to již dál nebude.
Co dodat? Snad jen ,,s chutí do toho". 

1. týden
První týden zdokonalování postavy s The 1 : 1 DIET by Cambridge Weight Plan je za mnou.. a nebojím se říct, že úspěšně. Ovšem, popořádku.
První dojmy prvního dne však byly plné pochybností, přeci jen porce jídla jsou na pohled mrňavé, tudíž jsem nevěřila, že by mě jídlo mělo nasytit a zároveň zamezit chutím na ,,něco dobrého ". Opak je však pravdou, každé jídlo z edice The 1 : 1 DIET nejenže dokáže dokonale zasytit, ale zároveň navodí pocit lehkosti, se kterým jsem se s plným žaludkem dosud nesetkala. Navíc jsou jídla výborně ochucená (favority jsou boloňské špagety, nebo polévka s houbami), dokonce přítel, který se nespokojí hned tak s něčím, chuť pochválil 🙂. Nejen však hlavní jídla, i shaky či kaše
mají výbornou chuť a ony všechny již zmiňované vlastnosti.
Druhá schůzka s paní poradkyní Veronikou už byla z mé strany o poznání příjemnější. Z měření a vážení vyšel najevo úbytek váhy o 5,2 kg! a viscerálního tuku z 9,5 na 9. I měření bylo veselejší, míry přes prsa o 3, přes boky o 2 a v pase o 4 cm menší jsou mi tou správnou motivací pro další dny.
Pocity ze začátku a konce 1. týdne se diametrálně liší, každopádně dosažené výsledky po pouhém týdnu, volnější oblečení a celková víra v lepší postavu mě jednoznačně žene vpřed. Pokračování? Zase za týden 😉.

Tohle je malá ukázka hotových jídel The 1:1 Diet a ještě jedno mé jídlo.

2. týden

... nebo lépe řečeno dalších 10 dnů diety a hubnutí uplynulo před další schůzkou s poradkyní Veronikou,bohužel sladit starost o 14mesíční dceru, přítelovy vycházky a termíny poradkyně není úplně jednoduché.
Nic to ovšem nemění na tom, jak úspěšně a až nečekaně bezproblémově celý proces nadále probíhá a to i přes několikadenní virózu, kterou jsem si prošla a se mnou celá naše domácnost. Vyzkoušela jsem chuť dalších
nových jídel, tyčinek a ostatních pokrmů a zatím jsem nenarazila na nic, co by mi vysloveně nechutnalo, či mě snad nezasytilo. Byť musím přiznat, že chutě na ,, zakázané ovoce" sem tam jsou, snažím se být tvrdá a
odolávám pokušení. Přece jen dosavadní výsledky jsou dostačující motivací...
... což potvrdilo i další měření a vážení. Další dvě kila dole, snížila se hodnota tuku, viscerálního tuku, naproti tomu svalová hmota zůstala víceméně nedotčena. Příjemné jsou nejen kilogramy, ale i centimetry, které pomalu
ale jistě mizí a to ve všech partiích.
A pohyb? Toho je taky dost...dcera začíná běhat 😁. Tak zase za týden 🙂

3. a 4. týden                                                              
Téměř přesně měsíc života jsem strávila s hubnutím pod taktovkou The 1 : 1 DIET by Cambridge Weight Plan a s poradkyní Veronikou.
Přišli chvíle, kdy mě honila mlsná, kdy jsem si myslela, že se nic nemění, ovšem každá další schůzka s Veronikou mě přesvědčila o opaku. Proto i nejen díky tomu pokračuji dál ke své vysněné, vylepšené postavě. Za onu dobu jsem si jídelníček dokázala sestavit tak, aby byl přínosný a zároveň aby zasytil, našla si oblíbená jídla, tyčinky a jiné pochutiny na zahnání ,, zakázaných" choutek z kolekce The 1 : 1 DIET a pokračuji dál.
A jak to vlastně se mnou vypadá? Váha se snížila o 9,8 a tuk o 3 kg. Přes prsa míry zmizely o 7, v pase o 8 a přes boky o 6 cm, to vše za 25 dnů a i přes virózu, měsíčky a podobné problémy, které mě za tu dobu postihly.
Nezbývá než doporučit všem, kteří mají pocit, že jejich tělo nebo váha není úplně ,,košér" a vydržet, jelikož výsledky jsou tou nejlepší motivací.. a hlavně mluví za vše. Tak zase za týden 🙂

Tady je malá ukázka tyčinek a chipsů...super na mlsání 🙂

Foto k porovnání

Foto k porovnání. Není to ještě úplně super,ale je to trošku lepší 🙂

5. týden
I v dalším týdnu šla váha s tukem o 1 kg dolů, stejně jako zmizely do dějin centimetry z pasu a boků, narozdíl od prsou, kde žádný úbytek nepřišel. Jistě, celkový postup se zpomalil, což je však naprosto normální, upřímně jsem si nemyslela, že by váha i míry šli stále postupně dolů.
Za dobu, kterou už trávím s programem The 1 : 1 DIET by Cambridge Weight Plan, jsem dokázala svůj jídelníček perfektně vyladit, jak k potřebám programu, tak i svým chuťovým buňkám. Bohaté možnosti zeleniny i bílkovin
dávají možnost mít jídelníček i k programu pestrý, chutný a nápaditý a není proto důvod trápit se nějakými suchary či podobnou stravou. I samotné jídla, mlsy a ostatní produkty z kolekce The 1 : 1 DIET jsou však
výborné, vhodně a dobře dochucené, člověku tak vlastně ani nepřijde, že je na dietě. Ani přes menší a pravidelné porce ( dřív jsem přecejen byla zvyklá si dopřát) se necítím hladová a nepřicházejí ani žádné nálady a podobné
neduhy, před kterými mě od začátku varovala paní poradkyně Veronika.
Pro svou vlastní zábavu jsem si sestavila takový žebříček jídel z programu, Vám ostatním může sloužit třeba pro srovnání s vlastní zkušeností.. Ale o tom zase za týden 🙂

Předposlední návštěva...
.. u paní poradkyně Veroniky přinesla pořádné překvapení. Na váze o téměř 3 kila dolů, na tuku o půl kila a v pase o 2 cm dolů, to jsme upřímně nečekali ani jedna.
Dodržování pravidel a jídelníčku nese své ovoce, předčili jsme plány, které jsme si na začátku programu The 1 : 1 DIET by Cambridge Weight Plan dali a to vlastně ještě pořád není konec.
Jaký bude celkový výsledek? Co mi všechno tohle přineslo a dalo? O tom zase za týden 🙂

Poslední týden...
Ani by to člověk neřekl, ale 51 dní s testovacím programem The 1 : 1 DIET by Cambridge Weight Plan se uchýlilo ke svému konci. Počáteční obavy a , upřímně, mírná nedůvěra byly posléze nahrazeny radostí a spokojeností z úspěchu, který tento program přinesl. Posuďte sami:
Za již zmíněných 51 dní mi váha klesla o celých 15 kg!, viscerální tuk se pak snížil z 9 na 7,5. Oproti tomu svalová hmota se snížila pouze ze 61,9 na 59,4 %, což je důkaz, že úbytky pocházely z těch správných míst.
Obvod pasu se snížil ze 126 na 113 cm, pasu ze 124 na 114 cm a prsou ze 126 na 118 cm.
No řekněte, nejsou tyto výsledky přinejmenším ucházející?
Čas s programem The 1 : 1 DIET mi však přinesl i něco víc než jen výsledky na váze. Naučil mě odolat pokušení, naučil mě sebezapření a také to, že vychutnat si dobré jídlo nutně neznamená přecpat se. I v době programu jsem se stravovala chutně, v kombinaci s produkty The 1 : 1 DIET jsem se po každém jídle cítila sytě, nikoliv však přeplněně.
Překvapením pro mě byla samotná chuť produktů The 1 : 1 DIET a jak jsem v jednom z minulých příspěvků slíbila, dávám do éteru pro srovnání žebříček TOP 5 mých oblíbených jídel:
1, Golden Syrup Flavour Porridge
2, Spaghetti Bolognese Flavou Pasta
3, Banana Flavour Shake
4, Chicken & Mushroom Flavour Soup
5, Cookies & Cream tyčinka
Co říci závěrem? Určitě bych chtěla poděkovat paní poradkyni Veronice Sigmund Ronge za přátelský přístup a rady, které mi dávala. Chtěla bych samozřejmě poděkovat i za možnost zúčastnit se testovacího programu a samotnému programu za dosažené výsledky. I přes konec testovacího programu The 1 : 1 DIET by Cambridge Weight Plan jsem se rozhodla s produkty pokračovat i v dalším čase, jelikož si říkám, proč nedotáhnout výsledky ještě k větší dokonalosti. V případě zájmu samozřejmě ráda uveřejním další postup, jelikož další plán se oproti dosavadnímu malinko změnil.
Mějte se všichni krásně a neváhejte se udělat dokonalejší 🙂

A tady jedna závěrečná fotka 🙂

0.0
Publikováno , přečteno 1466x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie