Zobrazit přihlášovací formulář

Fotoprodukty z eshopu plechackov.cz

Fotoprodukty z eshopu plechackov.cz

Jelikož hodně cestujeme a máme pěkné fotky z cest, ráda si pak naše cesty připomínám na fotoproduktech, kterých doma máme už poměrně dost. 

Byla jsem tedy ráda, že si můžeme vybrat něco méně obvyklého, jako je právě láhev a plecháček s fotkou. Věřím, že oba produkty najdou na našich cestách využití a nebude se na ně jen prášit doma.

Nákup voucheru na Slevomatu proběhl bez problému. Objednání přes e-shop bylo maličko komplikovanější. Nejdříve jsem koupila vouchery. Následně jsem šla na stránky prodejce. Tam jsem objednala produkty a do zprávy pro příjemce vyplnila čísla voucherů a a potvrdila objednávku. Následně jsem mailem zaslala fotky s číslem naší objednávky. Během hodiny nebo dvou jsem dostala finální náhled fotoproduktů k odsouhlasení.

Pak jsem zaplatila fakturu za dopravu a těšila se na balíček. Ten dorazil bleskově- v úterý večer jsem objednávala a v pátek nám dorazil. 

 S kvalitou obou produktů jsem moc spokojená. Děti se hned zamilovaly do láhve s naší fotkou z Islandu a skoro se o ní pohádaly. Láhev má vyměnitelné zavírání. Můžete si vybrat buď šroubovací zátku nebo “sosátko“, které se hodí pro menší. Láhev je určená na studené pití, neplní funkci termosky. Pokud byste chtěli termosku s vlastní fotkou, tu najdete přímo na e-shopu plechackov.cz

Jediné, co mi v balíčku trochu chybělo, byl popisek, jak se o fotku na produktu starat, zda může plecháček do myčky na nádobí a jak se čistí láhev. Tyto informace jsem se ale dozvěděla na webu. 

S objednávkou jsem moc spokojená. Radost mi udělalo velmi rychlé dodání fotoproduktů, které na jiných produktů z nabídky Slevomatu nebylo, i když byly produkty skladem. Tady jsem nečekala na výrobek na míru. Super!

Myslím, že fotoprodukty potěší skoro každého. Jedná se o dárek, který je vám dělaný přímo na míru a může odkazovat na nějaký pěkný zážitek v životě. Každým použitím těchto věcí si vzpomenete.

0.0
Publikováno , přečteno 796x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie