Zobrazit přihlášovací formulář

Spa pedikúra v salónu My beauty story v pražské Bubenči

Spa pedikúra v salónu My beauty story v pražské Bubenči

Další službou, kterou jsem mohla díky spolupráci se Slevomatem otestovat, byla Spa pedikúra s gel lakem.

Za to jsem byla moc ráda, protože na pedikúru chodím poměrně často a byla jsem zvědavá na srovnání služeb v jiném salónu. 

Objednání bylo velmi jednoduché – vybrala jsem si online volný termín a ten mi potvrdili. Je možné taky domluvit termín telefonicky.

Salón My beauty story se nachází v Bubenči na náměstí Interbrigády. Je dobře přístupný MDH a parkovat se dá za poplatek hned naproti salónu na parkovacích zónách. 

Salón je moc pěkně vybavený a ocenila jsem, že i za velmi chladných dní (jako byly ty v prosinci) bylo uvnitř příjemně teplo a útulno.

Na přivítanou jsem dostala od slečny čaj na zahřátí a sušenky. 

Pak už začala pracovat na mých nohou. Nejdříve opilovala starý gel lak a začala velmi pečlivě odstraňovat starou kůžičku v okolí nehtů. 

Já jsem si mezitím vybrala novou barvu Gel laku. Zvolila jsem barvu výraznější, protože mě čekala dovolená u moře, takže jsem chtěla svojí pedikúrou dělat parádu. 

Celý proces úpravy nehtů byl opravdu důkladný a slečna pedikérka si dávala záležet s dokonalou péčí. Až jsem se bála, aby stihla i obrousit starou kůži. Po aplikaci gel laku začala s obrušováním staré kůže bruskou. 

Když byla hotová „špinavá“ práce, dostala jsem parafínový zábal na nohy, které slečna zabalila do teplých bačkůrek, aby se mohl parafín lépe vstřebat. 

Po několik minutách mi slečna parafín smyla peelingem a na závěr mi nohy nakrémovala. 

Jen škoda, že je zima a musela jsem své opečované nohy schovat do ponožek a zimních bot. 

Byla jsem moc spokojená jak s pedikúrou, tak i personálem salónu, a určitě jej doporučuji! Další nabídky studia najdete tady.

0.0
Publikováno , přečteno 818x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie