Zobrazit přihlášovací formulář

Testování japonského ionizačního kartáčku na zuby Ionickiss

Testování japonského ionizačního kartáčku na zuby Ionickiss

První čištění jsem zvolila bez zubní pasty. Přišlo mi, že mám v puse pěnu a po vyčištění ne moc příjemnou chuť. Ráno musím dát zubní pastu, ale přes den nebo večer mohu čistit bez pasty. Povlak se ze zubů vyčistil a při přejetí jazykem jsou zuby krásně hladké. Dívala jsem se po čištění do zrcadla a musím uznat, že jsem měla čisté mezizubní mini mezírky mezi zuby. S tímto kartáčkem se mi lépe čistí bez pasty.

Zezačátku jsem se s kartáčkem nemohla nějak sžít, ale postupně jsme se i docela spřátelili 😊

Co mohu hodnotit kladně, tak to, že se kartáček dobře drží, je lehoučký a štětiny Soft jsou příjemné na čištění. 

Postupně dalším čištěním přicházím na to, že mám venkovní stranu zubů krásně hladkou, hladší než při čištění běžným kartáčkem, ale vnitřní strana tak hladká není, to se mi zase zdá, že obyčejným kartáčkem mám vyčištěno lépe, a to si dávám v obou případech záležet. Možná to bude tím, že obyčejný kartáček si kupuji středně tvrdý a testovaný ionizační kartáček má hlavici s měkkými štětinami, samozřejmě hlavice je výměnná, takže lze tvrdost zakoupit dle potřeby. Výměna hlavice je jednoduchá, otočením hlavice a vysunutím, jen jsem měla nejdříve obavy, abych nezlomila pacičky, ale ony se přizpůsobí.

Každopádně hladké zuby bez plaku z vnější strany pociťuji po celý den, ale z vnitřní strany mám již večer pocit, že se mi plak tvoří.

Co naopak vidím jako nevýhodu kartáčku je nevyměnitelná baterie, i když je garantovaná výdrž baterie 1 rok.

Nemohu si pomoct, ale jsem s hodnocením na rozpacích kvůli dočišťování vnitřní strany zubů. Navíc pořizovací cena je 549,- a výměnné hlavice 2ks 279,- (cca na 6 měsíců). Na rok je to cena přijatelná, ale z pohledu neznalosti o funkčnosti kartáčku bych si ho sama nekoupila. Ani nevím, zda bych si ho pořídila i teď, když s ním mám zkušenost. Může se stát, že si na něj nakonec tak zvyknu, že si ho pak znovu koupím (úplně ho nezatracuji), to ukáže čas. A hold si tu vnitřní stranu zubů vpředu přečistím anebo zakoupím hlavici s tvrdšími štětinami a budu třeba i velice mile překvapená.

Ale když mi má baterie vydržet rok, tak určitě náhradní hlavice zakoupím a vyzkouším už kvůli sobě a své zvědavosti.

5.0
Publikováno , přečteno 513x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

damskesperky 31. 10. 2022, 10:24
Dámské zlaté šperky Zlato - jedinečné a vzácné, hodí se k mnoha příležitostem a do šatníku téměř všech barev. V trendech se nyní nosí ve všech stylech - v minimalistických i "opulentních" verzích. Oblíbili jsme si velké náušnice, zdobené náhrdelníky a prsteny s velkým kamenem. V této sezóně také mícháme několik řetízků dohromady a vytváříme tak zajímavé soupravy a atraktivní ozdoby pro jakýkoli outfit. Dámské zlaté šperky se vyrábějí v několika barevných variantách od žluté přes růžovou až po bílou - o to žádanější jsou pro mnohé. K proměně vašeho vzhledu stačí jeden takový kousek - krásný prsten, dlouhý náhrdelník přes rolák nebo kruhové náušnice. https://www.mohito.com/cz/cz/doplnky/bizuterie

Kategorie