Zobrazit přihlášovací formulář

Testování výrobků Sidolux

Testování výrobků Sidolux

Je pro mě potěšením účastnit se testování výrobků Sidolux, protože v naší domácnosti plné dětí a domácích mazlíčků je každodenní úklid nezbytností. Výrobky Sidolux jsem před testováním neznala. Už teď ale vím, že u některých velice ráda zůstanu.

 

Sidolux nábytek 

Jako první jsem otestovala Sidolux na nábytek. Překvapila mě jeho příjemná vůně, která je v místnosti cítit ještě dlouho po úklidu.

Testovala jsem v dětském pokoji. Stůl naší dcerky dostává pořádně zabrat. Po odklízení všech papírů,  modelíny a stop po výrobě slizu, stůl vypadal hruzostašně.

Sidolux nábytek jsem pomocí rozprašovače nanesla a všechny nečistoty lehce setřela. Velká výhoda je, že všechny nečistoty včetně prachu ulpívají na prachovce a nikde se nedrolí. 

 

Tento produkt je vhodný také na sklo, proto jsem s ním vyzkoušela vyčistit  i terárium naší agamky. 

Matné sklo opět získalo svůj lesk.

Sidolux nábytek v naší domácnosti zůstává už na stálo.

Před velikonočními svátky bylo také potřeba umýt okna. Na okenní parapety a rámy mi padl do ruky Sidolux Universal Coral.

Špína se dala z povrchů setřít také velice snadno. Na mě ale dost silná vůně přípravku.

Otestovala jsem také Sidolux Soda Power s vůní marseilského mýdla. Tento výrobek mě omráčil svou příjemnou vůní, která také v prostoru vydrží vonět dlouho. Podlaha je po úklidu krásně lesklá, nečistoty se dají setřít lehce, bez drhnutí. Tento výrobek je pro mě favoritem.

Pokračuji s testování se Sidoluxem koupelny a Sidolux premium Care.

Sidolux Premium Care 

Další z mých favoritu hlavně pro svou jemnou vůni. Vyzkoušeno na linoleu. Podlaze dodá lesk. Účinek je srovnatelný s dražšími prostředky na podlahy.

Poslední otestovaný výrobek Sidolux koupelny překvapil svou svěží citrusovou vůní a hustou pěnou. Vyrovná se také dražším čistícím prostředkům. Umyvadlu i baterii dodá lesk, snadno vyčistí i stopy mýdla. Na zašle spáry ale nestačí.

0.0
Publikováno , přečteno 1953x

Kategorie