Zobrazit přihlášovací formulář

Sidolux

Sidolux

 

Ráda bych se s vámi podělila o mou zkušenost s výrobky Sidolux.

Tuto značku znám a používám již delší dobu, a to především "modrý" Sidolux na vinylovou podlahu a Sidlolux M ve spreji na nábytek, proto když jsem narazila na možnost testování ostatních výrobků, neváhala jsem.

Jako první jsem se rozhodla vyzkoušet Sidolux M na mou novou kuchyňskou linku ve vysokém lesku, která byla znečištěna zbytky lepidla z izolepy (při dopravě byla dvířka slepena lepící páskou). Měla jsem strach, že budou přípravky zanechávat šmouhy a že nepůjde lepidlo vyčistit lehce, ale mýlila jsem se. Vše šlo krásně dolů, vysoký lesk zůstal i bez dodatečného leštění a vůně mi naprosto vyhovovala a líbilo se mi, že zůstala v kuchyni cítit celé odpoledne. 

Jako druhý v pořadí jsem vyzkoušela Sidolux Professional na koupelny. 

Vůně mi byla sympatická, nevydržela ovšem tak dlouho jako u prvního přípravku. Vodní kámen a skvrny od mýdla však přípravek odstranil rychle, bez výrazného drhnutí. Za mě spokojenost.

Jako další jsem testovala Sidolux Universal s vůní marseilského mýdla. Skvěle si poradil s kachličkama špinavýma od barvy a zbytků spárovací hmoty, vůně příjemná.

Před:

Po:Před:Po:

Na podlahu jsem vyzkoušela jak modrý Sidulux na vinyl, tak růžový Coral na všechny druhy podlah. Oba dva mají nádhernou vůni, modrý používám již delší dobu a pořád pro mě top, number 1. Podlaha je po jeho použití krásné čistá, voňavá, nelepí, nezanechává šmouhy. 

Celkově jsem s výrobky Sidolux spokojená, líbí se mi jejich vůně, jsou příjemné i k pokožce, která není po jejich použití vysušená (nesnesu rukavice, takže vždy holé ruce při úklidu.) Určitě budu používat i v budoucnu. 

0.0
Publikováno , přečteno 2213x

Kategorie