Prosim o dobry recept na medovničky, ktore nebudu tvrde, ale po dlhom čase stale meke. Pecem vynimocne, tak nemam skusenost s osvedčenym receptom. Dakujem
| Leona H. (lalela) ID 47586, mimibazar.cz/lalela (3.12.2010, 20:21) | ¨koukněte ke mě, mám tam recept na perníčky, jsou ihned měkké a taky skoro první snědené, peču je už několik let
ODPOVĚDĚT |
|
Nikola K. (nikolleta) ID 259817 (3.12.2010, 15:08) | Dobrý den, mám zaručený recept ne měkké perníčky, sama jsem si ho vyzkoušela a posílám dále. Potřebné přísady: 40dkg hladké mouky 14 dkg cukru moučka 5 dkg másla 2 lžíce medu 1 lžička jedlé sody 1 kypřící prášek do perníku 2 vejce Postup: Vše zpracujeme v těsto a necháme 1 hodinu uležet v lednici.Potom vyválíme cca 0,5 tlustý plát a vykrajujeme tvary.Před upečením je mašluj
ODPOVĚDĚT |
|
| Vlasta D. (Atuna) ID 112342, mimibazar.cz/atuna (1.12.2010, 15:12) | Nayi,zkusila jsem medovníčky od paní pode mnou a jsou měkké a chutnééééééé http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3291196
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana S. (corinne) ID 39009, mimibazar.cz/corinne22 (28.11.2010, 7:52) | http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=743 fakt overené, piekla som ich viacej krát. Akorát ja pridávam do tohto receptu perníkové korenie a pečiem na 180°C cca 8-10 minút. Sú fakt skvelé!
ODPOVĚDĚT |
|
| Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (27.11.2010, 14:58) | Zrovna včera mi poslala ségra tento recept, prý je peče každý rok a jsou fakt měké po upečení- http://ekucharka.net/pernicky .
ODPOVĚDĚT |
| | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (27.11.2010, 15:06) |
dakujem pekne, popozeram si vsetky receptiky a snad sa nam vydaria
ODPOVĚDĚT |
|
| Denisa U. (Denuska) ID 14336 (27.11.2010, 13:17) | Já pekla letos tyto a nemají konkutenci, nádherně voní, krásně vypadají a jsou úžasně výborné !!!!!!!!!!!!!! http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=59709
ODPOVĚDĚT |
| | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (27.11.2010, 15:06) |
a su asi i meke, pravda? dakujem pekne, popozeram si vsetky receptiky a snad sa nam vydaria
ODPOVĚDĚT |
| | | Denisa U. (Denuska) ID 14336 (28.11.2010, 9:06) |
pořád jsou měkké......
ODPOVĚDĚT |
|
Iveta Š. (blaxa) ID 155779, mimibazar.cz/blaxa (27.11.2010, 11:58) | já mohu doporučit toto těsto od paní Stáňa B. (sburicova) ID 324156 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=95444 je opravdu super a perníčky se dají hned jíst. už jiné dělat nebudu opravdu doporučuji
ODPOVĚDĚT |
| | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (27.11.2010, 15:06) |
som na ne zvedava, vidim tu viac receptom ani neviem co vyskusat
ODPOVĚDĚT |
|
| Iveta N. (Iveta N.) ID 151663, mimibazar.cz/Iveta-N (27.11.2010, 10:22) | Medovníčky POTŘEBNÉ PŘÍSADY Drobné medovníčky. 400g hladké mouky,120 g medu,160g prášk.cukru,60 g másla,2vejce, 1 kávová lžička koření do perníků (skořice,anýz,hřebíček),kůra z ½ citronu,1 kávová lžička jedlé sody. Přesátou mouku,práškový cukr,sodu a koření uložíme na desku.Med a máslo rozpustíme a zpracujeme s rozšlehanými vejci a ostatními přísadami na hladké těsto.Přikryjeme vlhkou utěrkou a necháme asi 1 hodinu odpočívat. Na pomoučené desce rozválíme na tloušťku 5 mm a vykrajujeme různé menší tvary.Klademe na vymazaný plech a upečeme v dobře vyhřáté troubě do růžova.Já používám pečící papír. Bílková poleva 140 g prášk. cukru (2x přesátý),1 bílek, trochu citr.šťávy POSTUP PŘÍPRAVY maminky tyto medovníčky mám vyzkoušené a jsou opravdu SUPER!!!!A hlavně neztvrdnou.Jsou pořád pěkně měkoučké.
ODPOVĚDĚT |
| | Marcela K. (camilka) ID 15861, mimibazar.cz/camilka (27.11.2010, 21:52) |
Ivet,prosím,kolik lžic je 12O g medu,nemám váhu,jen hrníček s gramáží....
ODPOVĚDĚT |
| | Iveta P. (Ivuliberuli) ID 272302, mimibazar.cz/ivuliberuli (27.11.2010, 12:46) |
mám skoro stejný recept jak paní Iveta a mohu jen doporučit
ODPOVĚDĚT |
| | | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (27.11.2010, 15:06) |
dakujem pekne, popozeram si vsetky receptiky a snad sa nam vydaria
ODPOVĚDĚT |
| | Petra K. (Baunka) ID 110308, mimibazar.cz/baunka (27.11.2010, 11:52) |
vypadá to mňamozně, můžu se zeptat, co je dobře vyhřátá trouba?? mám horkovzdušnou. tak cca na 200stupňů nebo stačí 180 ? děkuji za odpověď
ODPOVĚDĚT |
| | | Iveta N. (Iveta N.) ID 151663, mimibazar.cz/Iveta-N (27.11.2010, 12:46) |
já nechávám troubu chvilku jít naprázno a pak tam dám plech.Teplota by mohla být,ale spíš 160-180.Zkuste,uvidíte
ODPOVĚDĚT |
| | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (27.11.2010, 10:26) |
jeej to ste moc hodnaaa, dakujem Vam, nevyzera to zlozite. prosim a preco niektore tvrdnu? Neviete cim to je? Prosiim a to korenie do perniku treba dat nejake z obchodu alebo len skoricu, alebo len anyz, alebo len hrebicek..nema predstavu ako sa to korenie robi
ODPOVĚDĚT |
| | | Iveta N. (Iveta N.) ID 151663, mimibazar.cz/Iveta-N (27.11.2010, 10:31) |
koření je už namíchané v sáčku...Perníkové koření....a proč tvrdnou????Mám pocit,že by to mohlo být poměrem medu.já si ho dám vždy na plotnu roztopit a teplý ho naliju do mísy a vše míchám...tak ať se vydaří,včera mi psala jedna maminka o recept a už je dělala.V emailu jsem měla že jsou Super tak uvidíte ať se dílo púodaří
ODPOVĚDĚT |
| | | | Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (27.11.2010, 15:07) |
dakujem pekne, snad sa nam vydaria
ODPOVĚDĚT |
|