Vánoční
Potřebné ingredience
Mechový korpus čokoládový (podle Ivy - Berušky), máslovo-pudinkový krém (kokosový pudink), rybízovo-malinová zavařenina, pravý marcipán, WI. Mechový korpus: 4 vejce, 200 g cukru, 250 g polohrubé mouky, 1 čokoládový pudink, 2 lžíce kakaa, 1/2 prášku do pečiva, 100 g oleje, 100 g horké vody. Žloutky ušleháme s polovinou cukru a vodou do husté pěny, přidáme olej, mouku, pudink, kakao, prášek do pečiva. Nakonec vmícháme tuhý sníh vyšlehaný z bílků a 4 lžic studené vody, špetkou soli a zbytkem cukru.
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé