(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
VITRÁŽKOVÉ CUKROVÍ
Potřebné ingredience
Ingredience: 120 g jemného krystal. cukru, 120g margarínu, 1 vejce, 250 g hl.mouky a balíček tvrdých bonbonů BONPARI
Postup přípravy
Suroviny spojíme v těsto, vykrájíme třeba hvězdičky, dovnitř vykrojíme ještě kolečko.
Dáme na pečící papír a pečeme při 250 stupních 5 minut, potom plech vytáhneme a dáme do vykrojeného kolečka bonbon(dávala jsem jenom půlku, stačí to), dáme zpět trouby a pečeme ještě asi 2 minuty, dokud se bonbon nerozpustí.
Hodí se i na ozdobu třeba na stromeček, uděláme brčkem díru někam na kraj , na mašličku......
Dáme na pečící papír a pečeme při 250 stupních 5 minut, potom plech vytáhneme a dáme do vykrojeného kolečka bonbon(dávala jsem jenom půlku, stačí to), dáme zpět trouby a pečeme ještě asi 2 minuty, dokud se bonbon nerozpustí.
Hodí se i na ozdobu třeba na stromeček, uděláme brčkem díru někam na kraj , na mašličku......
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
slečna
(upraveno)
14. 10. 2013, 15:05
moc krásný cukroví
jeremy
(upraveno)
3. 12. 2012, 20:15