(recept
si oblíbilo 71 návštěvníků)
AZU PO TATARSKU
Potřebné ingredience
400g hovězího zadního masa, 140g cibule, 60g oleje nebo rostlinného tuku, 20g hladké mouky, 1 malý rajský protlak, 120g sterilovaných okurek bez nálevu, bobkový list, 240g vývaru, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a společně s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na tuku, potom zaprášíme moukou, krátce osmahneme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, zalijeme vývarem, rozmícháme, přidáme bobkový list a zvolna dusíme. K téměř měkkému masu přidáme na nudličky nakrájené okurky a společně ještě podusíme. Podáváme s brambory, chlebem, rýží, těstovinami či knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nanysek
(upraveno)
5. 2. 2012, 19:45
Vařila jsem v týdnu a moc nám chutnalo . Děkuji za dobrý recept . Určitě jsem nedělala naposledy
manhartici
(upraveno)
6. 2. 2012, 7:24
@nanysek
JANI, DÍKY
KLAKLA
(upraveno)
2. 11. 2011, 10:50
manhartici
(upraveno)
2. 11. 2011, 11:19
@KLAKLA
Světluško děkuji
SONULKA
(upraveno)
27. 3. 2011, 10:09
manhartici
(upraveno)
27. 3. 2011, 12:55
@SONULKA
vercahi
(upraveno)
4. 9. 2010, 11:21
Jedním slovem výbornéééé
manhartici
(upraveno)
4. 9. 2010, 12:09
@vercahi
Verčo jsem ráda že Vám chutnalo...
Gackulka
(upraveno)
9. 5. 2010, 17:37
Děkuji za receptík dnes uvařeno,všichni chválili a olizovali se nezůstalo nic jen prázdný hrnec.
manhartici
(upraveno)
10. 5. 2010, 8:47
@Gackulka
Mirko, to jsem moc ráda, že Vám chutnalo....