Pes - fotopostup aneb jak na pejska
Potřebné ingredience
http://www.martina527.estranky.cz/
Postup přípravy
základ tvořila forma na chlebíček - délky 24 cm, šířky 40,5 cm a výšky asi 8 cm.Udělala jsem si dávku ze 4 vajec, ze dvou nalila do formy a zbytek upekla jen tak na punčovinu.(úplně bude stačit dávka ze tří vajec)
formu naplnit tak do 1/2
x
x
z bábovky mi přesně 1/2 zbyla, takže stačí 2 + 1 vejce na punčovinu
rozdělení
začínáme skládat - krk
krk - pohled shora, ještě bude potřebovat kapku seříznout
seřízlá hlava - část č.3
z toho bude jednou pes
monstrum podruhé
zbytek na nožky a ocásek, ještě mi kousek zbyl
nožky
zadní tlapky a ocásek
přední tlapky
monstrum potřetí
tady jsem seřízla krk
začínám "znovuzrozovat - výraz synátora" punčovinou
už jsem na světě
x
byla jedna reklamace - musela jsem prodloužit ocásek, protože náš "hafač Bílík" ho má delší
x
bratři v triku poprvé ...
podruhé ....
potřetí...
počtvrté ...
popáté...
pohled zhora
popatlaný krémem - teď jen potánout
tak vypadal předcházející pejsek - jorkšír
česnekovačem jsem si vytlačila srst, kterou jsem rozdělila na placato
jedna vrstva chlupů....................použila jsem zbytek, proto ta barva
a takový chomáček jsem nalepila na krém...šlo to docela rychle, délku jsem volila podle toho, v jaké části se chloupky nachází...
a tak nějak vypadal předchůdce s chlupama
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé