(recept
si oblíbilo 284 návštěvníků)
Jahodové řezy - vynikající :o)
Potřebné ingredience
Na piškot: 4 vejce, 15 dkg moučkového cukru, 1/2 dcl oleje, 1 dcl teplé vody, 20 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečivaNa krém: 1/2 kg jahod, 1 vanilkový pudink, 25 dkg másla, 20 dkg moučkového cukru
Postup přípravy
Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a vodu, nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péci na vymazaný a moukou vysypaný nebo pečícím papírem vyložený plech. Po upečení necháme piškot vychladnout a připravýme si krém.
Jahody rozmixujeme, promícháme s vanilkovým pudinkem a uvaříme jako pudink. Utřeme máslo s cukrem a postupně přidáváme vychladlou jahodovou směs.
Když je piškot vychladlý potřeme jej krémem. Polijeme buď čokoládovou polevou nebo poklademe jahodama a zalejeme želatinou - fantazii se meze nekladou!!!
Dobrou chuť :o)))
VŠEM DĚKUJI ZA TAKOVÝ OHLAS. JSEM RÁDA, ŽE SE RECEPTÍK CHYTIL A HLAVNĚ, ŽE CHUTNÁ!!!
Jahody rozmixujeme, promícháme s vanilkovým pudinkem a uvaříme jako pudink. Utřeme máslo s cukrem a postupně přidáváme vychladlou jahodovou směs.
Když je piškot vychladlý potřeme jej krémem. Polijeme buď čokoládovou polevou nebo poklademe jahodama a zalejeme želatinou - fantazii se meze nekladou!!!
Dobrou chuť :o)))
VŠEM DĚKUJI ZA TAKOVÝ OHLAS. JSEM RÁDA, ŽE SE RECEPTÍK CHYTIL A HLAVNĚ, ŽE CHUTNÁ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
malmar
(upraveno)
19. 10. 2017, 16:28
BLANKA
(upraveno)
10. 3. 2017, 19:30
Nadys
(upraveno)
9. 3. 2017, 15:14
Zrušený účet
(upraveno)
10. 4. 2013, 12:14
tak se chystáme také péct pujdeme na nákup a pak napíšu jak to chutnalo vypadá to tedy výýýýýýýýýýýýýýýborně mnam
denny.kal
(upraveno)
7. 4. 2013, 12:54
díky za recept vyzkoušeno http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4357121
Diblisek
(upraveno)
6. 4. 2013, 20:23
Dobrý den, myslíte, že to půjde z jahod z kompotu? Děkuji za odpověď
duduk
(upraveno)
7. 4. 2013, 13:08
@Diblisek
Dobrý den, určitě to půjde i z kompotu.
chucky 1111
(upraveno)
14. 6. 2012, 16:19
Vypadají moc pěkně
Hovatka
(upraveno)
14. 6. 2012, 15:53
Tak jsem se právě do dortíku pustila těším se na výsledek
Vera N
(upraveno)
11. 4. 2012, 16:31
ke
Inkakos
(upraveno)
27. 6. 2011, 18:28
a váš dezertík je naprosto luxusní relax .....výborné, doporučuji!
zouf
(upraveno)
17. 6. 2011, 20:19
Zdravím Vás!!! Dělala jsem tyto řezy už vícekrát, vždycky mám u rodinky úspěch a Váš jahodový krém jsem použila i do narozeninového dortu pro dcerku. Všichni chválili a říkali, že krém chutná jako jahody se šlehačkou... Díky moc, že jste se podělila o tuto dobrotu..
trala
(upraveno)
17. 6. 2011, 18:43
určitě vyzkouším, díky za receptík
wognarova
(upraveno)
17. 6. 2011, 18:35
TAK VÁM MUSÍM TAKY NAPSAT VELIKOU POCHVALU A PODĚKOVAT ZA VÝBORNEJ RECEPT URČITĚ NEPEČEME NAPOSLED VELKÁ MŇAMKA
Domcaaa
(upraveno)
22. 1. 2011, 21:58
Dnes jsem ochutnala Vaš recept a je opravdu luxusní
bedla7
(upraveno)
12. 7. 2010, 13:31
Tenot recept znám, ale vy to máte moc hezky udělané a nazdobené prostě luxusní.
ONdráčci
(upraveno)
12. 7. 2010, 13:15
ede
(upraveno)
12. 7. 2010, 11:04
Řezy byly výborné, děkuji moc za recept, jen jsem měla malý (spíše velký) technický problém. Když jsem dělala krém, tak se mi zdrclo máslo, byly tam bílé tečky, nemělo to vliv na chuť, ale byla jsem z toho rozladěná. Už se mi to několikrát stalo, když jsem dělala máslový krém. Nevíte, čím to může být?moc děkuji.
IRIS128
(upraveno)
12. 7. 2010, 11:58
@ede
tohle se mi nekolikrat stalo bud ze sem mela pudink jeste teplej nebo bylo mekke maslo lepsi je mit oboje poradne vychlazene
ede
(upraveno)
12. 7. 2010, 12:36
@IRIS128
Já jsem právě myslela, že máslo musí mít pokojovou teplotu. Takže obojí chladné z lednice? Moc děkuji za radu.
IRIS128
(upraveno)
13. 7. 2010, 22:56
@ede
vim ze pudink ma byt vychladlej a estli maslo to nevim ale kdyz sem ho mela mekke tak to s tim neslo
zdenda8
(upraveno)
16. 6. 2010, 14:04
Řezy jsou opravdu luxusní,moc děkuji za receptík
ivča45
(upraveno)
18. 5. 2010, 21:20
Chtěla bych se zeptat,jestli by to šlo udělat i z kompotovaných jahod.
endisek
(upraveno)
12. 7. 2009, 16:38
Děkuji za recept je to fakt supér...