(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Bomba jablečník
Potřebné ingredience
200g polohrubé mouky,200g krystalového cukru,4 vejce,1 balíček prášku do pečiva,100 ml oleje,100 ml vody.
Náplň:1 kg jablek,2 balíčky vanilkového pudinku,4 lžíce krystalového cukru,300 ml vody.
Postup přípravy
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny.Pomalu přidáme olej,vodu a potom mouku s práškem do pečiva.Těsto rozetřeme na vymaštěný a moukou posypaný plech a upečeme.Jablka očistíme a nastrouháme.V 300 ml vody rozmícháme vanilkové pudinky smícháme je s nastrouhanými jablky a cukrem a uvaříme hustou kaši.Ještě vlažnou napln rozetřeme na upečené těsto a dáme do chladu ztuhnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lunik
(upraveno)
12. 11. 2009, 18:13
Váš receptík jsem dělala už 2x a naprostá bomba . Opravdu mohu všem doporučit k upečení . Ještě jsem nahoru přidala pařížskou šlehačku a rodina se mohla užrat . Ale i bez ní je to naprostá lahůdka .
matyas 123
(upraveno)
12. 11. 2009, 20:59
@lunik
jsem ráda,že má u vás takový úspěch
jitulka78
(upraveno)
25. 10. 2009, 20:04
uz ma upeceno a natreny jabka, ted uz jenom cekam jak budem krajet, ale korpus je uzasny a kase z jablek taky. Takze dohromady to vychazi jako uzasny na druhou
Naatt
(upraveno)
11. 10. 2009, 19:23
Opravdu výborný nápad a hlavně mňamkózní! Ideální na podzimní spotřebuju jablíček. Jen koprus jsem dělala po svém. 2 hrnky pol. mouky, 1hrnek písk. cukru, 1-2 vejce, prdopeč, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mlíka. Jablíček jsem dala od oka, cca 1kg oloupaných a vykrájených. A odpoledne jsem si zajela pro šlehačku, myslím že tahle buchtička ji potřebuje.
matyas 123
(upraveno)
11. 10. 2009, 19:32
@Naatt
děkuju,jsem moc ráda,že chutná
eliskaXL
(upraveno)
8. 10. 2009, 10:35
tak jsem konecne objevila vas recept...diky,urcite vyzkousim!!!
Ucinka
(upraveno)
6. 10. 2009, 14:09
Tak korpus mm upečený, teď dovářím puding s jablky, až to dodělám, pojedu s malou koupit boty a bundu a potom budu doufat, že už mi to stuhlo
petulka82
(upraveno)
3. 10. 2009, 23:59
Dobrůtka dobrůtkovitá. Už dlouho jsem neměla takhle dobrý "korpus" Jen to kilo jablek bylo nějak málo. Příště musím nakrájet více
matyas 123
(upraveno)
6. 10. 2009, 9:14
@petulka82
díky,jsem ráda,že chutnalo.
dolik76
(upraveno)
3. 6. 2009, 20:58
Tak toto vyzkouším,u nás v cukrárně pod to dávají ještě šlehačkový krém a já bych užrala(s prominutím )
Ilonáček
(upraveno)
3. 6. 2009, 20:56
fialinka
(upraveno)
3. 6. 2009, 20:18
Míšo na co je ten olej v tom krému. Děkuji mooc Hanka
matyas 123
(upraveno)
3. 6. 2009, 20:51
@fialinka
olej do krému samozřejmě nepatří,špatně sem to opsala ,ted,už je recpt OK.
fialinka
(upraveno)
8. 6. 2009, 21:13
@matyas 123
díky jdu péct pak písnu jak dopadl díky mooc Hanka Super recept buchta byla super ale už není O )))