(recept
si oblíbilo 255 návštěvníků)
Vyborny maslovy krem ktery velice dobre drzi
Potřebné ingredience
2 vanilove pudinky, 600ml mleka, 1 1/2 kostka masla, mouckovy cukr
Postup přípravy
Uvarim pundinky v mleku a pridam asi 5lzic cukru, po uvareni micham aby se mi napovrchu neudelal skraloup, do vychlazeneho pudinku zamixuju maslo jak to mam umixovane tak ochutnam a dosladim mouckovym cukrem a mixuju do hladkeho kremu, ja doslazuju tak asi dve az tri lzice cukru. je velice dobry dobre se s nim pracuje a hlavne je dobry kdyz se dort potahuje marcipanem nebo hmotou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pbuck
(upraveno)
5. 6. 2020, 17:27
Krém skvělý, ale NESMÍ PŘIJÍ POD MARCIPÁN, puding marcipán rozteče!!! Pod marcipán musí být máslový BEZ PUDINGU.
lidare
(upraveno)
1. 11. 2017, 23:45
P.A.V.L.A
(upraveno)
1. 11. 2017, 19:39
novackova
(upraveno)
5. 12. 2013, 16:28
novackova
(upraveno)
1. 11. 2017, 17:47
@novackova
kopeckovaandrea
(upraveno)
5. 12. 2013, 15:24
mohu se jen zeptat,Po upečení korpusu a naplněné tímto krémem jak ze vnitř ,tak z venku,Na jak dlouho ho mám dát do lednice vychladit ,abych na něj poté mohla dát fondán? Děkuji za radu
zabkag1
(upraveno)
16. 3. 2012, 19:39
super se povedl
Malstep
(upraveno)
11. 11. 2011, 12:17
Krém opravdu nemá konkurenci Moc Vám děkuji za super recept
maarkr
(upraveno)
24. 8. 2011, 16:43
Markétko, mám prosbu, Krém je výborný, jen mám problém s tím že mi pod modelkou teče a opravdu nevím co dělám špatně, dělala jsem jej 2x a pokaždé tekl. Prosím o radu , chutově je moc dobrý a chtěla bych jej dělat . Moc děkuji Martina
nejblizsi
(upraveno)
20. 11. 2009, 14:02
Dobré odpoledne!!!!Udělala jsem váš krém,ale nevím čím to,ale ted v něm jsou malinké hrudky,ale až v puse jsou ccítit.čím to je???Děkuji
KOFI
(upraveno)
14. 5. 2009, 17:40
Opravdu výýýborný- už jiný dělat nebudu
Čmelák
(upraveno)
1. 5. 2009, 9:33
Markétko, je to opravdu skvělý krém, ale já ho dělám, ale s malou změnou. Po vychladnutí pudiku si rozmixuji máslo s cukrem a po lžičkách přidávám pudink. pro mne je to mnohem lepší a krásně se vymíchá . Na toto množství dávám i 2 másla a vůbec se tím nic nezkazí. Nemám ráda máslové krémy , ale tento je super !!!všem ho doporučuji vyzkoušet !!!
Aguš
(upraveno)
29. 4. 2009, 21:46
Jen malý dotázek, vydrží potahovaný dort s tímto krémem od úterý do soboty ?
Maggie3105
(upraveno)
30. 4. 2009, 21:17
@Aguš
Mila Marti vydrzet by to melo, nikdy jsem to nezkosela ale melo by
Ledura
(upraveno)
29. 4. 2009, 9:55
děkuji za radu
habuša
(upraveno)
15. 4. 2009, 20:21
Markétko, moc děkuji za radu. Nebýt "poradkyň" z mimibazaru, tak bych se do těch dortů snad ani nepouštěla. Je to úžasné a díky všem... Zdena
Maggie3105
(upraveno)
15. 4. 2009, 17:21
Ahojky Zdeni tento krem pouzivam jak pod marcipan tak I pod fondant je super a nic se jim nezkazi
habuša
(upraveno)
14. 4. 2009, 22:21
Markétko, ten krém může být výborný. Mám péct dort a tak bych mohla zase zkusit i něco jiného. Potřebuji prosím poradit Vždycky jsem dort před potahováním mazala krémem jen z másla a cukru. Opravdu tento krém nevadí marcipánu? Budu péct příští týden dort a tak by se mi rada hodila. Moc děkuji
petatrn
(upraveno)
14. 4. 2009, 22:54
@habuša
nevadí vůbec marcipánu, já ho také používám, mám podobný recept a je fakt super.
Ilonáček
(upraveno)
7. 4. 2009, 15:44
petatrn
(upraveno)
6. 4. 2009, 23:47
ten je fakt dobrý, dělám podobný akorát dávám místo části másla heru aby nebyl tak mastný - mám ho v receptech - ale jinak, jestli se neurazíte - proti škraloupu je nejlepší položit na horký pudink potrvinářskou fólii - nemusí míchat a škraloup není vůbec žádný
Maggie3105
(upraveno)
7. 4. 2009, 0:33
@petatrn
Ahojky Peti, ja jsem se tu docetla ze se muze pudink i poslypat cukrem, zkusila jsem ale bohuzel nepomohl, s tou folii vyzkousim dik za radu.
Mirka Ch
(upraveno)
6. 4. 2009, 21:30
Moc děkuji
Mirka Ch
(upraveno)
6. 4. 2009, 20:54
Prosím o radu mám kulatou formu 23cm na výšku 5cm.Nebude toho krému moc?Předem děkuji.
Maggie3105
(upraveno)
6. 4. 2009, 21:13
@Mirka Ch
delam svatebni dort dvoupatrovy a udelal jsem si krem ze 4 pudinku na jeden 23cm by melo stacit . jeste jsem nedelala jednopatrovy dort s timhle kremem takze moje rada lepsi vic ( manzel s detmi vzdy sni zbytky ) nez aby pochybelo