(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
HRK HRK BUCHTA čokoládovo - jahodová varianta

Potřebné ingredience
Těsto: 1 1/2 hrnku pol. mouky, 3/4 hrnku cukru, 1/2 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva. Krém: 2 kompoty mandarinek nebo 1 větší plechovka ananasu kousky ( použila jsem jahody) 1 šlehačka na šlehání, 1 ztužovač šlehačky, 1 pudink bez vaření čokoládový (dr.Oetker)
Postup přípravy
Těsto smícháme a upečeme ve vymazaném a vysypaném pekáči.
Všechny přísady na krém dáme do misky s víkem, kompoty i se šťávou a protřepeme (uhrkáme) do zhoustnutí. Hustý krém natřeme na buchtu a pocákáme čokoládou.
Všechny přísady na krém dáme do misky s víkem, kompoty i se šťávou a protřepeme (uhrkáme) do zhoustnutí. Hustý krém natřeme na buchtu a pocákáme čokoládou.

krém jsem dělala z dvojté dávky, měla jsem skoro prošlé jahody tak jsem toho udělala víc a dopřála nám :)

jiný pohled

řez

pudink bez vaření, čokoládová varianta
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
daevid
(upraveno)
2. 5. 2008, 13:12
to vypadá moc dobře

nahlásit

aweii
(upraveno)
2. 5. 2008, 14:07
@daevid
děkuji, taky je to dobrůtka, zkuste
a pak třeba dejte vědět jak chutnalo





nahlásit

egon e
(upraveno)
1. 5. 2008, 16:53
mnami mnami mnam



nahlásit

aweii
(upraveno)
1. 5. 2008, 20:55
@egon e
to máte pravdu je to opravdu dobrůůtka



nahlásit