Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Kuře na Moravance

0.0
Kuře na Moravance

Potřebné ingredience

1 moravanka, 1 sklenka vody, 1/2 sklenky kečupu, nakrájet 1 cibuli, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžíce soli, 1 lžička worčestru, 1 lžička octa a 1 lžička cukru. - 1 kuře.

Postup přípravy

Ze všech surovin uděláme nálev, kterým kuře přelijeme. Já ho většinou porcuji, je rychleji hotové. Peču odkryté.
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mechule 18. 3. 2010, 20:03
Jani, moc děkuji za Váš receptík. Už jsem dělala 2x a je to prostě výborné. Recept jsem poslala dál rodičům a sestře, ochutnali a chtěli taky. (Y)
Alata 31. 1. 2009, 11:07
Jani dnesjsem udělala vaše kuře ,je to moooooc mňam a mlaská si i můj manža,děkuji za prima recept (L)
novackova 10. 2. 2008, 19:27
To může být dobré,já dělám takhle vepřové na kostičky a pak stejné suroviny na to a dám péct ,je to supr i s chlebem a dělám to hlavně pro návštěvu,peču to třeba den předem a pak se to dá dobře i ohřát (F)
Jana V. 12. 2. 2008, 18:16
@novackova díky za tip, vyzkouším. :-$
veri 10. 2. 2008, 16:09
Jani - ukládám si ho. Zní to také velmi dobře (Y) |:o) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie