(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Kuře na Moravance
Potřebné ingredience
1 moravanka, 1 sklenka vody, 1/2 sklenky kečupu, nakrájet 1 cibuli, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžíce soli, 1 lžička worčestru, 1 lžička octa a 1 lžička cukru. - 1 kuře.
Postup přípravy
Ze všech surovin uděláme nálev, kterým kuře přelijeme. Já ho většinou porcuji, je rychleji hotové. Peču odkryté.
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo rýží.
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mechule
(upraveno)
18. 3. 2010, 20:03
Jani, moc děkuji za Váš receptík. Už jsem dělala 2x a je to prostě výborné. Recept jsem poslala dál rodičům a sestře, ochutnali a chtěli taky.
Alata
(upraveno)
31. 1. 2009, 11:07
Jani dnesjsem udělala vaše kuře ,je to moooooc mňam a mlaská si i můj manža,děkuji za prima recept
novackova
(upraveno)
10. 2. 2008, 19:27
To může být dobré,já dělám takhle vepřové na kostičky a pak stejné suroviny na to a dám péct ,je to supr i s chlebem a dělám to hlavně pro návštěvu,peču to třeba den předem a pak se to dá dobře i ohřát
Jana V.
(upraveno)
12. 2. 2008, 18:16
@novackova
díky za tip, vyzkouším.
veri
(upraveno)
10. 2. 2008, 16:09
Jani - ukládám si ho. Zní to také velmi dobře