(recept
si oblíbilo 156 návštěvníků)
Pudinková bublanina s ovocem
Potřebné ingredience
2 vejce, 1 vanil.cukr, 1 hrnek cukru krystal, 1/2 hrnku oleje, 2 hrnky hladké mouky, 1 prdopeč, 1 vanil.puding (sáček), 1 hrnek vlažného mléka
Postup přípravy
Ušleháme vejce+cukr+vanilk.cukr, pak přidáme 1/2 hrnku oleje, 2 hrnky hladké mouky+1 prdopeč, 1 sáček vanilk.pudinku, 1 hrnek vlažného mléka.Nalijeme na plech a poklademe ovocem. Pekla jsem cca 25min při 200stupních. Recept najdete na Dáma.cz v diskuzi: Hrníčková kuchařka - č.50
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
johnynka
(upraveno)
20. 1. 2018, 8:56
P.A.V.L.A
(upraveno)
20. 1. 2018, 0:26
Nadys
(upraveno)
19. 1. 2018, 17:33
kristyte
(upraveno)
29. 6. 2015, 20:27
Halmat
(upraveno)
3. 7. 2015, 22:45
@kristyte
Vera N
(upraveno)
29. 6. 2015, 15:15
Halmat
(upraveno)
30. 6. 2015, 10:48
@Vera N
P.A.V.L.A
(upraveno)
28. 6. 2015, 14:16
Halmat
(upraveno)
29. 6. 2015, 21:05
@P.A.V.L.A
Jarisska
(upraveno)
28. 6. 2015, 12:08
jj ja blond ale došlo mi to mimochodem myslíte si, že by jsem tam mohla dát zmrzlé borůvky? mám domácí takže jsem tam při mražení vodu nepřidávala. Tak snad? co myslíte?
Halmat
(upraveno)
29. 6. 2015, 21:05
@Jarisska
Zkuste. Když dávám mražené jahody, tak je lehce obalím v mouce... možná borůvky v misce poprášit moukou a pak je "rozházet" na těsto.
Jarisska
(upraveno)
28. 6. 2015, 10:11
Prosim Vás, prdopeč je kypřící prášek? to je termín neznám určo upeču
Halmat
(upraveno)
28. 6. 2015, 10:58
@Jarisska
Ano - PRdoPEČ je kypřící PRášek do PEČiva
Vojtula
(upraveno)
27. 6. 2015, 23:33
malmar
(upraveno)
27. 6. 2015, 16:58
laskonka333
(upraveno)
28. 7. 2013, 23:13
Eva 333
(upraveno)
28. 7. 2013, 22:17
dnes som robila a bola , ked som už pripravovala cesto tak až na konci som zistila ,že nemam doma mlieko ,tak som použila vlažnu vodu a aj tak bola super,píšem pre tých ,ktorí dopadnu ako ja
Halmat
(upraveno)
16. 6. 2014, 18:13
@Eva 333
díky!
RadkaHladikova
(upraveno)
10. 7. 2013, 17:01
Vynikající . Dnes jsem pekla a všem moc chutnala. Děkuji za další dobrý recept.Radka
Halmat
(upraveno)
10. 7. 2013, 19:03
@RadkaHladikova
děkuji, jsem ráda, že jste si pochutnali!!!
lidare
(upraveno)
9. 7. 2013, 22:09
Jů,hned zítra zkusím,dobrý tip
Halmat
(upraveno)
9. 7. 2013, 22:48
@lidare
Skvělé, tak dejte vědět jak bude chutnat!!
MajkaKi
(upraveno)
1. 7. 2013, 22:11
Opravdu SUPER receptík, jemná a chutná. Moc děkuji za recept
Halmat
(upraveno)
9. 7. 2013, 19:59
@MajkaKi
tak to je paráda! Není nad to, když se pečení povede a je to dobrota
LeničkaTomík
(upraveno)
28. 6. 2013, 16:45
Už jsme pekli po druhé mnamka. Doporučuji výborá rychlá,takové mam nejraději
Halmat
(upraveno)
28. 6. 2013, 17:44
@LeničkaTomík
Těší mě, že vám chutná!!
pučík
(upraveno)
1. 7. 2012, 12:10
Dnes upečeno, výborný , krásně naskočený
Halmat
(upraveno)
7. 7. 2012, 19:53
@pučík
Mihi
(upraveno)
4. 5. 2012, 9:08
Jako na chuť výborná, jen mi NIKDY nic nevyběhne, takže je vysoká asi 1 cm,,,grr
Halmat
(upraveno)
5. 5. 2012, 8:06
@Mihi
Jé, tak to mě mrzí a bohužel nechápu, proč vám nechce vyběhnout Aspoň, že chutná tak snad třeba příště se zadaří lépe!! Držím palce
chucky 1111
(upraveno)
3. 4. 2012, 22:24
Tak mě v tom nesedí ten pudink,zkusila jsem to včera s ním a dnes znovu bez něj,včera to bylo totiž blemtavé.Takže já jsem pro klasiku bez pudinkového prášku
Halmat
(upraveno)
3. 4. 2012, 22:36
@chucky 1111
Ok, taky názor - díky za zprávičku - mě tam pudink nedělá potíž. Mějte se
nelly2
(upraveno)
26. 2. 2012, 9:02
Tak jsem ji včera dělala a je úúúúžasná ! I manželovi strašně chutnala ! DÁVÁM DO OBLÍBENÝCH
Halmat
(upraveno)
3. 4. 2012, 21:49
@nelly2
to mám radost Těším se až zase budou třešně - čerstvé to máme nejradši