(recept
si oblíbilo 41 návštěvníků)
Buchta s tvarohem a ovocem-rychlá a jednoduchá

Potřebné ingredience
Na moučník: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukr krupice, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva. Tvarohová "hmota": 2 tvarohy,1 vejce,1 vrchovatá lžíce cukr moučka+vanilinový cukr (pokud bude tvaroh sušší,můžeme cvrknout trošku mlíka)-rozšlehám. Želatina: 1 vanilkový puding,1/2 litru šťávy ze zavařeniny,nebo hodně sladký sirup s vodou.
Postup přípravy
Všechny suroviny pořádně promícháme....já šlehám,těsto je pak nadýchanější,ale stačí promíchat ručně. Vylejeme na hlubší plech a pečeme při 180 stupních asi 20-25 minut.
Upečenou moučník necháme vychladnout, pak potřeme tvarohovou "hmotou" a poklademe ovocem (kiwi,zavařený ananas,maliny.....prostě co zrovna máte po ruce).
Želatinu dělám tím způsobem,že rozmíchám puding ve šťávě a vařím do zhoustnutí. Nechám trošku schladit,aby byl vlažný a rozetřu na ovoce. Dáme do chladna a můžeme krájet.
I když vypadá recept složitě,je opravdu jednoduchý a šup šup hotový....a je to mňamka.
Upečenou moučník necháme vychladnout, pak potřeme tvarohovou "hmotou" a poklademe ovocem (kiwi,zavařený ananas,maliny.....prostě co zrovna máte po ruce).
Želatinu dělám tím způsobem,že rozmíchám puding ve šťávě a vařím do zhoustnutí. Nechám trošku schladit,aby byl vlažný a rozetřu na ovoce. Dáme do chladna a můžeme krájet.
I když vypadá recept složitě,je opravdu jednoduchý a šup šup hotový....a je to mňamka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Raguella
(upraveno)
10. 2. 2013, 15:14
Milá Pavlínko,tak jsem upekla buchtu podle Vašeho receptíku synovi k dnešním narozeninám
a měla daleko větší uspěch
než klasický dort.
toto chutná více
Děkuji za bezva rychlý receptík
a určitě se k němu budu moc ráda vracet ,at si rodinka zase ráda pochutná.













nahlásit

paluš
(upraveno)
5. 6. 2013, 7:02
@Raguella

nahlásit
Miru2
(upraveno)
8. 2. 2012, 22:54
Dobrý večer,tak jsem jí vyzkoušela,je výborná,měla velký úspěch.

nahlásit
Naděje
(upraveno)
19. 3. 2011, 18:58
Dobrý večer Pavli, chtěla jsem se zeptat na jak velký plech buctu děláte, mám jen ten velký klasický, který dostáváte ke sporáku, když ho kupujete, Děkuji Naďa
nahlásit

paluš
(upraveno)
28. 5. 2011, 11:35
@Naděje
DĚLÁM TO PRÁVĚ NA TEN KLASICKÝ HLUBŠÍ
.

nahlásit

janina64
(upraveno)
7. 2. 2011, 13:44
Dobrý den dnes sem zkusila opravdu rychlí a moc dobrý ,,jen sem použila bezbarvou želatinu na dorty ale to neva,,,určitě se sirupem je to lepší ...
mám to na blogu s odkazem na vas recept...děkuji
http://janina64projekt365.blogspot.com/2011/02/309den-co-sem-vcera-nestihla.html


nahlásit

paluš
(upraveno)
7. 2. 2011, 14:16
@janina64
....želatina určitě neva....
,jsem ráda,že vám chutná........děkuju



nahlásit

janina64
(upraveno)
7. 2. 2011, 18:55
@paluš
Dobrý večer chutná a je pryč ....zrovna jsme se všichni sešli tak mizel...děkuji za inspiraci


nahlásit