Zobrazit přihlášovací formulář

ALBI V Kostce - Moje první obrázky

Administrace

ALBI V Kostce - Moje první obrázky

362 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 42 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
NA PRODEJ VÍCE KUSŮ !! V kostce! Moje první obrázky je hra určená především menším dětem, které si při ní mohou procvičit svou paměť i pozorovací schopnosti. Hráči se mohou 10 sekund dívat na stranu karty s obrázkem a poté ji otočí a a musí odpovědět na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ALBI V Kostce - Moje první obrázky

362 Kč
  • Popis zboží
NA PRODEJ VÍCE KUSŮ !!
V kostce! Moje první obrázky je hra určená především menším dětem, které si při ní mohou procvičit svou paměť i pozorovací schopnosti. Hráči se mohou 10 sekund dívat na stranu karty s obrázkem a poté ji otočí a a musí odpovědět na otázky, které se obrázku týkají. Například kolik je na obrázku ovcí či zda se berušky na něm usmívají. V kostce! je příjemná hra, která děti určitě zabaví. Pro větší děti se pak hodí podobná hra V kostce! Svět.
DOPORUČENÝ VĚK - 4+ (ale podle mě to zvládnou v pohodě i menší děti - tak od tří let)

POZOR OBAL SE ÚPLNĚ NESHODUJE S OBRÁZKEM - HRAJE PRO DĚTI OD 4 LET A NA KRABICI JE UVEDENO OD 5-TI LET.OBRÁZEK NA VRCHU MŮŽE BÝT JINÝ - ALE OBSAH UVNITŘ JE NAPROSTO STEJNÝ !!

PROSÍM U OBJEDNÁVEK VŽDY UVÁDĚJTE AKTUÁLNÍ DODACÍ ADRESU KAM POTŘEBUJETE BALÍK DODAT !! POKUD ADRESU UVEDETE AŽ DODATEČNĚ NEBUDU NA TO BRÁT OHLED !!
  • 26. 10. 2016, 23:24

  • Zobrazení

    635

  • Oblíbené

    1

Kategorie