Zobrazit přihlášovací formulář

Šlehač mléka - pro ledovou kávu

Administrace

Šlehač mléka - pro ledovou kávu

33 Kč 65 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 137 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
Vyzkoušeli jste už spoustů šlehačů, které mléko nenašlehají? Tenhle opravdu funguje!!! Díky jemné síťce na konci šlehače!!! Šlehač mléka - pro ledovou kávu 1) Ledová káva Do poloviny nádoby nalijeme ledové plnotučné mléko. Přidáme 1,5 lžičky instantní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šlehač mléka - pro ledovou kávu

33 Kč
  • Popis zboží
Vyzkoušeli jste už spoustů šlehačů, které mléko nenašlehají? Tenhle opravdu funguje!!! Díky jemné síťce na konci šlehače!!!
Šlehač mléka - pro ledovou kávu
1) Ledová káva
Do poloviny nádoby nalijeme ledové plnotučné mléko. Přidáme 1,5 lžičky instantní kávy, lžičku práškového cukru (není podmínkou) a šlehačem vyšleháme do husté pěny. Poté můžeme přidat i lžíci rumu. Přejeme příjemné posezení.

2) Koktejly
Do poloviny nádoby nalijeme vychlazené plnotučné mléko. Ochutíme čokoládovou, jahodovou nebo vanilkovou tekutou polevou. Vyšleháme lahodný koktejl pro Vaše děti, který můžeme dochutit zmrzlinou.

3) Káva Capuccino
Do 2/3 naplněného šálku silné překapávané kávy doplňte zbývající 1/3 Vámi vyšlehaného mléka.

Do šlehací nádoby nalijeme do výše cca 3 cm vychlazené mléko o tučnosti minimálně 1,5%. Vyšleháme hustou pěnu do 2-3 šálků kávy Capuccina. Takto vyšlehané mléko použijeme i do omáček. Z mléka o tučnosti minimálně 1,5% získáte výbornou mléčnou pěnu, která plně nahradí šlehačku nebo smetanu o tučnosti 10 - 30%
  • 23. 3. 2016, 8:34

  • Zobrazení

    1 655

  • Oblíbené

    1

Kategorie