Zobrazit přihlášovací formulář

Logo Ověřená adresa


Na bezpečném průběhu uskutečněných obchodů prostřednictvím Mimibazaru nám velice záleží. Abychom maximálně zabezpečili průběh transakcí, rozhodli jsme se zavést nový status pro prodávající i kupující, a to status OVĚŘENÉ ADRESY. Cílem tohoto statusu je nabídnout uživatelům zvýšení své věrohodnosti na portále tím, že si nechají ověřit svou adresu.

Pomocí služby OVĚŘENÁ ADRESA získate status a ikonku s ověřením vaší aktuální adresy. Ikonka bude zobrazena na Vaší stránce i pod zbožím v katalogu obdobně jako ikonka Ověřeného obchodníka, zboží bude možné taky obdobně filtrovat.

Ověřením adresy se stáváte účastníkem programu Ochrana kupujících. To je garance bezpečného nákupu. 

Před objednáním služby se ujistěte, že jsou údaje ve vaší registraci správné a úplné. Pokud tomu tak není, požádejte na mailu overeni@mimibazar.cz o úpravu daných údajů.

Za ověření adresy je účtována částka 40 Kč včetně DPH (mimo Českou republiku 75 Kč). Po přijetí vaší platby bude na vaši adresu odeslán doporučeně Českou poštou dopis s kódem, který následně napíšete do formuláře na stránce OVĚŘENÍ ADRESY a získáte tím tak daný status.

Status "Ověřená adresa" bude platný, dokud si nezažádáte o změnu adresy. V případě změny v registračních údajích (změna příjmení, adresy a pod.) pak bude potřeba požádat o nové ověření.

Odkaz pro zaslání samostatného ověřovacího dopisu naleznete nahoře v pravém administračním menu pod názvem OVEŘENÍ ADRESY

Kategorie